Homo Sapiens

Unde jucăm Tenis de Câmp în Cluj-Napoca?

Vrem să facem o recenzie a terenurilor de tenis de câmp din Cluj-Napoca, pentru ca jucătorii, fie ei amatori sau profesioniști să știe la ce să se aștepte. S-ar putea să nu fie completă, dar o să încercăm să fim cât mai expliciți. De asemenea, cu siguranță s-au mai făcut astfel de recenzii, dar credem că niciodată nu strică o privire proaspătă și actualizată.

  1. Complex Sportiv Clujana

Poate vă mirați să vedeți Baza Sportivă Clujana pe primul loc – pe de altă parte nu este un clasament, ci doar o enumerare. În ceea ce privește raportul calitate/preț, Complex Sportiv Clujana oferă 8 terenuri de tenis de câmp pe zgură la un preț de 35 lei pe oră. Iarna există și două terenuri acoperite. Terenurile sunt destul de bune și îngrijite.

2. Baza Sportivă Transilvania Construcții

Baza Sportivă Transilvania Construcții are 9 terenuri de tenis de câmp disponibile și se adresează unui public puțin mai corporatist. Prețul este de 42 lei pe oră până la ora 16 și 62 lei pe oră după ora 16. Ofertele sunt mai reduse dacă există contracte încheiate cu firmele la care munciți. Terenurile sunt tot zgură și îngrijite. Din păcate pentru un jucător profesionist este posibil să simțiți gardurile un pic prea aproape. De asemenea, musculițele sunt destul de enervante, mai ales după-masa/seara. Un atu pe care îl are Baza Sportivă Transilvania Construcții este barul și terasa la care vă puteți relaxa după un meci intens.

Baza Sportivă Transilvania Construcții este o firmă de familie, respectiv aparține familiei Timofte, cea care deține și Compania de Construcții Transilvania Construcții.

3. Tenis de câmp Cora

După cum îi și spune numele, Baza Sportivă Cora se află în parcarea Hypermarketului Cora și este formată din trei terenuri. Calitatea terenurilor este bună și prețurile sunt rezonabile. Din păcate este foarte greu să prindeți loc acolo. S-a întâmplat să mi se confirme inițial rezervarea și apoi să mă sună să îmi spună că a fost o greșeală și că trebuie să o anulăm. Probabil că dacă aveți abonament, atunci lucrurile ar sta mai simplu. Prețul este de 35 lei pe oră pe timp de zi și 45 lei pe oră seara. Rezervări se pot face aici : Rezervări Terenuri Cora.

4. Baza Sportivă Unirea

Pentru Mănăștureni, Baza Sportivă Unirea vine cu două terenuri de tenis de câmp. La fel ca în cazul Cora, este destul de greu să faci o rezervare, mai ales dacă este de pe o zi pe alta.

5. Clubul Sportiv Winners

Clubul Sportiv Winners este un complex elegant pentru jucătorii de tenis de câmp (8 terenuri cu zgură foarte bine întreținute), dar cu prețuri pe măsură. Un lucru deranjant este faptul că nu acceptă jumătăți de oră – poți să joci o oră sau două, dar nu o oră jumătate. Prețul începe de la 50 lei și ajunge la 70 lei după ora 18. Terasa mare și posibilitatea de mânca acolo a transformat în timp această bază sportivă într-un centru de recreere pentru elitele Clujului (întâlnim aici oameni de afaceri, sportivi recunoscuți, directori de companii, vedete, etc). Un lucru bun este implicarea lor în organizarea de competiții sportive de nivel înalt.

6. Tenis Cluj Enjoy

Avem aici 5 terenuri de tenis de câmp, de o calitate crescută. Pe timpul iernii, 3 dintre acestea sunt acoperite. Dacă nu vă deranjează zumzetul orașului, a mașinilor și privirile tuturor concetățenilor care se plimbă sau aleargă pe malul lacului, atunci aceasta este o locație perfectă pentru un tenis de câmp. Chiar dacă este Iulius Mall în apropiere, se simte lipsa unui bar sau a unei terase la care să stai să te odihnești după un meci intens. Un punct minus este marketarea foarte slabă – nu au nici site și nici poze.

7. Marc Tenis

Cu trei terenuri situate în Cartierul Bună Ziua, chiar în fața Grand Hotel Italia, Marc Tenis încearcă să ofere o experiență frumoasă jucătorilor de tenis de câmp din Cluj-Napoca. Iarna au aici și două terenuri acoperite. Prețul este de 45 lei pe oră până la ora 17 și 50 lei pe oră după ora 17. Urmează să construiască terenuri de tenis de câmp și în Făget.

8. Baza Sportivă Parcul Babeș

Nu am jucat niciodată aici, dar am încercat să fac rezervare de câteva ori. De fiecare dată am ajuns la un număr de telefon de la Universitatea Babeș-Bolyai unde mi se spunea că ei nu se ocupă de terenuri și să merg înspre un antrenor. Dacă aveți mai multe informații, vă rugăm să le lăsați în comentariu. Este păcat să nu aflăm aceste informații, pentru că site-ul UBB se laudă cu 11 terenuri de tenis de câmp cu zgură.

9. Complexul Sportiv Gheorgheni

După cum știm cu toții, Complexul Sportiv Gheorgheni vine cu trei terenuri de tenis de câmp pe suprafață dură. Terenurile sunt gratuite, dar există câteva condiții. În primul rând trebuie să ai atât tu, cât și partenerul/partenera un card de la primărie sau un cont pe platforma complexului sportiv. Apoi, rezervarea se poate face pe maxim o oră. Din păcate, există multe persoane care antrenează și care prin intermediul celor pe care îi antrenează acoperă rezervările pe două săptămâni încă din momentul în care următoarea zi devine disponibilă. Un atu pe care Complexul Sportiv Gheorgheni îl are este terenul de tenis la perete. Dacă nu găsiți partener sau dacă pur și simplu vreți să vă antrenați reverul, tenisul la perete este excelent.

Dacă știți și alte locuri în care se poate juca tenis de câmp în Cluj-Napoca, puteți să lăsați informații în comentariu, ajutându-ne astfel să menținem informațiile actualizate.

Lukashenko este un om obișnuit cu puterea. Se vede în felul în care vorbește cu cei de lângă el, se vede în teama pe care putem să o citim în ochii celor care stau la masă cu el. @zhs


Panouri Solare printate, o metodă eficientă de a obține energie solară

Costul și greutatea redusă, flexibilitatea și durabilitatea materialului din care este realizat panoul solar printat inspiră o gamă largă de aplicații posibile.

Bateriile Li-Ion devin un produs reciclabil și sustenabil

Li-Cycle este o companie al cărei principal scop este să rezolve problema reciclării bateriilor Li-Ion. Compania a fost fondată în anul 2016, creând pe parcursul timpului mai multe fabrici inovative pentru reciclarea bateriilor.

Bicicleta schimbă fața Europei

Uniunea Europeană a anunțat că sumele alocate pentru infrastructura sustenabilă, ceea ce include și benzile de biciclete, au fost dublate la valoarea de 20 Miliarde Euro.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Leave a Reply