Ecologie

Primul festival de mâncare vegană din regiune vine la Expo 2020, în asociere cu Veganuary și Dubai Vegan Days

Comunicat de Presă – Expo 2020 Dubai

DUBAI, 4 ianuarie 2022

Expo 2020 Dubai va găzdui primul Festival al mâncării vegane din Orientul Mijlociu în ianuarie, prezentând arome din întreaga lume cu o experiență culinară inedită, în asociere cu Veganuary și a Vegan Days.

Având loc în fiecare zi, între 14 și 30 ianuarie, la Grădina Festivalului Expo 2020, festivalul alimentar va reuni cele mai bune alimente pe bază de plante pe care regiunea le are de oferit, oferind vizitatorilor șansa de a gusta mâncăruri vegane nutritive, acompaniate de ritmurile unei game diverse de DJ.

Vizitatorii se vor putea bucura, de asemenea, de o piață ecologică plină cu tarabe, un spa vegan și organic, divertisment și discuții cu bucătarii, făcând astfel din Festivalul Alimentelor Vegane Expo 2020 o zi distractivă și informativă pentru prieteni și familii deopotrivă.

Printre mărcile internaționale de F&B care se alătură Vegan Food Festival se numără:

Chuck Chick – Burgeri vegani

Inspirat de americana anilor 50, Chuck Chick combină creativitatea tinerească a preparatelor clasice de cină cu nevoia modernă de o planetă mai verde. Scufundați-vă într-un cheeseburger clasic, un burger cu pui prăjit din sud, hot-dogs clasici sau cartofi prăjiți.

Casa Erpingham

Restaurantul vegan din Regatul Unit își face debutul în Dubai la Expo, servind tacos, baos (chifle preparate la aburi), burgeri și salate. Este creația lui Loui Blake, un antreprenor vegan care este pasionat de a împărtăși mâncăruri și băuturi sănătoase, delicioase, care sunt la fel de bune pentru planetă pe cât sunt la gust. Etosul Casei Erpingham se bazează pe celebrarea consumului de alimente care au fost produse în mod etic, promovând în același timp ideea că a fi vegan poate fi distractiv, deoarece se simte grozav să faci parte dintr-o lume mai bună și mai durabilă.

Vegan Dough Co

Vegan Dough Co, care a fost creată la Londra și are locații în Marea Britanie, are misiunea de a arăta lumii cât de delicioasă poate fi pizza vegană, cu mâncarea sa inovatoare și îngăduitoare, concepută pentru a ajuta oamenii să se îndrăgostească de bucătăria pe bază de plante.

Creat de bucătarul de patiserie Kimberly Lin, Floozie Cookies oferă „prăjituri umplute” semnate în cinci arome și o a șasea opțiune care se schimbă sezonier. Brandul cu sediul în Marea Britanie are două locații la Expo 2020, vânzând prăjiturile sale proaspăt coapte.

Papa Burty’s

Creat de prezentatorul TV Layne Redman, Papa Burty’s servește chifteluțe jamaicane delicioase, originare din pasta britanică Cornish. Papa Burty’s a „dovedit” apartenența la stilul jamaican, adăugând scotch bonet și alte arome și ingrediente pentru a le condimenta.

Holy Carrot

Holy Carrot este un restaurant pe bază de plante din Regatul Unit care servește mâncăruri de inspirație asiatică cu influență internațională, folosind doar ingrediente naturale – accentul se pune pe produse de sezon din surse etice, preparate într-un mod atent. Holy Carrot îi pasă de ceea ce consumi și se mândrește cu mâncăruri fără gluten, fără zahăr și fără conservanți.

Evergreen Organics

Prima cafenea complet vegană din Qatar se îndreaptă spre Expo 2020. Evergreen Organics și-a câștigat o reputație pentru pâinea prăjită cu avocado, burgerii delicioși, smoothie-urile, bolurile hrănitoare și sucurile presate la rece.

Mylk

Un concept de ciocolată și înghețată 100% vegan cu sediul în Doha, Mylk oferă alternative mai sănătoase, complet naturale, cu înghețată și ciocolată artizanală fără conservanți, aditivi, stabilizatori, îndulcitori, soia și gluten.

Veg’d by Matthew Kenney

Veg’d promite mâncăruri delicioase, satisfăcătoare, pline de aromă prin mâncărurile sale hrănitoare, pe bază de plante – creația celebrului bucătar de renume mondial Matthew Kenney, care este la fel de pasionat de viața sănătoasă cum este și de protejarea sănătății planetei.

Nu doar pentru vegani

Pe 29 și 30 ianuarie, Not Just For Vegans, cea mai mare piață vegană pop-up din regiune, va avea loc în Festival Garden, cu peste 60 de mărci etice de origine autohtonă care vând totul, de la modă la bijuterii, accesorii, articole de lux artizanale și de articole estențiale pentru uzul zilnic.

Restaurantele de pe site-ul Expo 2020 vor participa și ele la Veganuary. Clienții vor fi răsfățați cu mult opțiuni, de la Alkebulan, care va găzdui un pop-up de 10 zile de la Chef Glory Kabe, până la Bread Ahead, care găzduiește cursuri de coacere vegană pentru luna ianuarie, plus opțiuni vegane la Adrift Burger Bar, Kutir , Long Chim, Café Milano, The Local Aussie Grill, Mangrove Philippines Cuisine, Melbourne Lane, Sky Market și XYST.

Veganuary este o organizație non-profit care încurajează oamenii din întreaga lume să devină vegani în timpul lunii ianuarie – și nu numai. În timpul campaniei din 2021, peste 500.000 de oameni și-au luat angajamentul de a încerca o dietă vegană, cu aproximativ 825 de produse vegane noi și opțiuni de meniu lansate în întreaga lume. Este gratuit să participați la Veganuary și toți cei care se înscriu pe Veganuary.com vor primi toate instrumentele și sfaturile pentru un stil de viață vegan ușor și delicios. Dubai Vegan Days (DXBvegandays) sunt evenimente menite să reunească comunitatea vegană din Emiratele Arabe Unite.

Vizitați Festivalul Mâncării Vegane de la Expo 2020 Dubai în fiecare zi, între 14 și 30 ianuarie, între orele 12:00 și 02:00 GST. Intrarea este gratuită ca parte a unui bilet la Expo, nu este necesară rezervare. Festivalul are loc la Festival Garden, Wadi Avenue, Jubilee Park, lângă Pavilionul Malaezia.

Primul festival de mâncare vegană din regiune vine la Expo 2020, în asociere cu Veganuary și Dubai Vegan Days @ziarhomosapiens


Panouri Solare printate, o metodă eficientă de a obține energie solară
Costul și greutatea redusă, flexibilitatea și durabilitatea materialului din care este realizat …
Bateriile Li-Ion devin un produs reciclabil și sustenabil
Li-Cycle este o companie al cărei principal scop este să rezolve problema …
Bicicleta schimbă fața Europei
Uniunea Europeană a anunțat că sumele alocate pentru infrastructura sustenabilă, ceea ce …
Raport HSI: Impactul Fermelor asupra Încălzirii Globale și al Schimbărilor Climatice
Conform prezentării făcute în introducerea raportului, sectorul producției de animale de fermă …
Lupta împotriva Substanțelor care Epuizează Stratul de Ozon
Datele pentru 2020 arată că consumul de ODS în UE a rămas …
Transylmagica: un produs vândut, un copac plantat
Transylmagica plantează puieții în cadrul unor proiecte de realibilitare ecologică, ceea ce …
Raportul Migrației la Nivel Mondial – 2022
Estimarea globală actuală este că au existat aproximativ 281 de milioane de …
10 Sportivi Vegani (Partea II)
Continuând seria despre sportivi vegani care au ales să urmeze o dietă …
Happy Veganuary!
Cu un mediu mai durabil, un organism mai sănătos și o etică …
Bicicleta Electrică cu propulsie pe Hidrogen
Această primă bicicletă cu hidrogen din lume face posibil transportul pe distanțe …
Kaufland reciclează – automate de reciclare, pentru un mediu mai curat
Primele Automate de Reciclare a ambalajelor au fost montate în parcările magazinelor …
Top 10 cele mai citite articole ale ZHS în anul 2021
Top 10 cele mai citite articole ale ZHS în anul 2021. Bula …
Rețete vegane pentru petrecerea de Revelion
Pentru a sărbători trecerea dintre ani într-un mod deosebit, dar totuși sustenabil …
ABB va furniza încărcătoare pentru livrarea durabilă a coletelor de către serviciul poștal din Austria
Terra AC-Wallbox-urile sunt soluții de încărcare inteligente și în rețea, care sunt …
Telescopul Spațial James Webb – Etapele Lansării și Plasării pe Orbita L2
Telescopul va fi capabil să obțină imagini ale unora dintre primele galaxii …
Donează pentru World Food Programme – Salvează Vieți, Schimbă Vieți
Cu prețul unei singure jucării, poți să ajuți un copil care suferă …
Asociația care luptă prin artă împotriva plasticului – Plastic Art Performance
Tot mai multe obiceiuri legate de Crăciun și sfârșitul de an incorporează, …
Originile păgâne ale Crăciunului
oficialii bisericii au stabilit pe 25 decembrie la sfârșitul secolului al treilea, …
Premiile Academiei Române 2021 – au fost acordate 62 de premii
Anual, Academia Română primește propuneri din partea Universităților, a Institutelor de Cercetare …
Raportul Coal 2021 – anunță creșterea consumului global de cărbune
Nevoia de electricitate și căldură pentru China se traduce într-un consum enorm …

Leave a Reply