Homo Sapiens

Planuri de Weekend în Cluj-Napoca și împrejurimi

A trecut încă o săptămână de muncă dintr-un an care parcă nici nu a fost. Viteza cu care se derulează zilele, săptămânile, lunile este parcă desprinsă din teoriile lui Albert Einstein. Pandemia, lipsa concediilor, cele trei luni în care am fost obligați să stăm în casă, toate au creat un vacuum de amintiri în mințile și sufletele noastre. Dar pentru că trăim în Cluj-Napoca, capitala Ardealului, niciodată nu vom putea să spunem că ne plictisim. Acest frumos oraș are tot timpul ceva să ne ofere.

Azi este vineri și mulți dintre noi se întreabă ce să mai facem în weekend? Cum să ne debarasăm de balastul emoțional al săptămânii care tocmai a trecut? Cum să ne destresăm? Cum să evadăm din cotidian?

Iată aici câteva idei și câteva locuri în care puteți căuta informații și de unde vă puteți inspira.

1 Evenimente în Cluj-Napoca – o listă întreagă de evenimente, fie ele culturale, sportive sau culinare, toate fiind menite să ne ofere experiențe unice.

2 Sport în aer liber – în Cluj-Napoca nu ducem lipsă de baze sportive și de posibilitatea de a face activități în aer liber. Enumerăm câteva dintre bazele sportive unde puteți să vă puneți corpul în mișcare.

Winners Sports Club – terenuri de tenis, de paddel și de tenis cu piciorul

Parcul Babeș – terenuri de fotbal, pistă de alergare, terenuri de tenis de câmp

Baza Sportivă Transilvania – terenuri de tenis de câmp, terenuri de fotbal

Complex Sportiv Clujana – terenuri de tenis de câmp și terenuri de fotbal

Parcul Gheorgheni – o gamă variată de sporturi (tenis de câmp, fotbal, volei, etc )

3 Vizitează Cluj-Napoca – toate locurile frumoase din Cluj-Napoca și toate punctele de belvedere.

Visitclujnapoca.ro – tot ceea ce trebuie să știi despre Cluj-Napoca

4 Baruri și Restaurante – cu toate că este pandemie, viața socială a Clujului este una în plină desfășurare. Avem aici cele mai importante zone de interes social:

5 Munții Noștri – este o aplicație foarte utilă care ne ghidează pașii prin zonele muntoase.

Găsiți aici toate traseele actualizate și o hartă interactivă a României. Este de nelipsit iubitorilor de munte. Ne scoate din oraș, dar acesta este un lucru foarte bun. Câteva zone montane de interes din apropierea Clujului ar fi:

  • Tarnița / Beliș / Mărișel
  • Muntele Băișorii
  • Muntele Mare
  • Râmetea
  • Ocolișel
  • Cheile Turzii
  • Pădurea Hoia
  • Vârful Vlădeasa

Am încercat să cuprindem cât mai multe informații în această prezentare. Nu este nicidecum una completă, motiv pentru care dacă aveți alte idei, vă rugăm să ni le lăsați în comenturi.

Anul trecut îPentru că trăim în Cluj-Napoca, capitala Ardealului, niciodată nu vom putea să spunem că ne plictisim. Acest frumos oraș are tot timpul ceva să ne ofere. @zhs


Panouri Solare printate, o metodă eficientă de a obține energie solară

Costul și greutatea redusă, flexibilitatea și durabilitatea materialului din care este realizat panoul solar printat inspiră o gamă largă de aplicații posibile.

Bateriile Li-Ion devin un produs reciclabil și sustenabil

Li-Cycle este o companie al cărei principal scop este să rezolve problema reciclării bateriilor Li-Ion. Compania a fost fondată în anul 2016, creând pe parcursul timpului mai multe fabrici inovative pentru reciclarea bateriilor.

Bicicleta schimbă fața Europei

Uniunea Europeană a anunțat că sumele alocate pentru infrastructura sustenabilă, ceea ce include și benzile de biciclete, au fost dublate la valoarea de 20 Miliarde Euro.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Leave a Reply