Homo Sapiens

Oamenii României – Maia Ștefana Oprea – pictor

Pentru că există în România persoane care într-adevăr merită să fie promovate, care au nevoie de suport din partea publicului și care au ceva frumos de arătat, o să inaugurăm o secțiune nouă denumită ”Oamenii României”.

Astăzi o să vorbim despre Maia Ștefana Oprea

Maia Ștefana Oprea este un artist cu o creativitate incredibilă. Studiile și bursele obținute în Franța și America au ajutat-o să se înțeleagă pe sine și să descopere cu adevărat ceea ce își dorește să creeze, să experimenteze.

Scopul muncii sale creative este să exploreze proprietățile expresive ale picturii și a altor materiale prin procese fizice și poetice. Totodată folosește dialogul personal între gânduri și culori, emoții și amintiri, linii și gesturi, ezitări și decizii.

Site-ul ei îl găsiți aici: Artist Maia Ștefana Oprea

Maia Ștefana Oprea are expoziții personale în București la diverse galerii precum Galeria AnnArt, Galeria Signum, Centrul Metropolis, Melenia Art Gallery,  Ministerul Afacerilor Externe. O găsim prezentă și în străinătate la ICR Veneția, ICR Londra, Liverpool, Savannah, Ruse, Monastir. Participă și la numeroase expoziții colective în țară, cum ar fi Galeria Anca Poterașu, Colony Art, Muzeul Țăranului Român, centrul The Ark, Galeria ANAID. A câștigat și premii de-a lungul carierei. Unele dintre cele mai importante au fost premiul Fundației AnnArt 2016 și premiul special “Global Art Award” 2013 (Prishtina, Kosovo). 

Câteva dintre locurile în care găsim operele sale sunt și următoarele:

https://www.artsy.net/artist/maia-stefana-oprea

http://www.saatchionline.com/maiastefana

Ne dorim de la toți acești artiști să atingă cele mai înalte culmi ale succesului. Maia Ștefana Oprea nu face excepție.

Maia Ștefana Oprea este un artist cu o creativitate incredibilă. Scopul muncii sale este să exploreze proprietățile expresive ale picturii. @zhs


Panouri Solare printate, o metodă eficientă de a obține energie solară

Costul și greutatea redusă, flexibilitatea și durabilitatea materialului din care este realizat panoul solar printat inspiră o gamă largă de aplicații posibile.

Bateriile Li-Ion devin un produs reciclabil și sustenabil

Li-Cycle este o companie al cărei principal scop este să rezolve problema reciclării bateriilor Li-Ion. Compania a fost fondată în anul 2016, creând pe parcursul timpului mai multe fabrici inovative pentru reciclarea bateriilor.

Bicicleta schimbă fața Europei

Uniunea Europeană a anunțat că sumele alocate pentru infrastructura sustenabilă, ceea ce include și benzile de biciclete, au fost dublate la valoarea de 20 Miliarde Euro.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Leave a Reply