Homo Sapiens

Oamenii României – Emanuel Terzian și Alex Hovco – comentatori sportivi

Pentru că există în România persoane care într-adevăr merită să fie promovate, care au nevoie de suport din partea publicului și care au ceva frumos de arătat, am creat o secțiune specială în cadrul ziarului nostru, secțiune denumită ”Oamenii României”.

Cei doi comentatori de ciclism de la Eurosport

Astăzi ne îndreptăm atenția înspre două personaje extrem de apreciate de către publicul și iubitorii ciclismului. Emanuel Terzian și Alex Hovco sunt colegi și comentatori sportivi începând din anul 2010, când au preluat ștacheta de la foștii comentatori Radu Naum și Radu Banciu.

Înainte de a-i prezenta pe cei doi, este important să se menționeze și munca lor asiduuă atunci când vine vorba de marile tururi de ciclism. Cei doi comentatori sportivi de la Eurosport prezintă Turul Franței și Turul Italiei, însoțindu-și spectatorii pe parcursul derulării etapelor.

Munca celor doi îmbină într-un mod perfect detaliile tehnice legate de ciclism cu prezentarea atât de siropoasă a locurilor, a istoriei, a gastronomiei zonei prin care etapele se derulează. Pe lângă acestea cei doi comentatori sportivi sunt niște iubitori clari ai acestui sport, arătând pasiune și dedicare continuă.

Cine este Emanuel Terzian

O poveste spusă chiar de el arată că iubirea lui față de Ciclism a început încă de când era copil, de când se uita la etapele Turului Italiei prezentate de Rai Uno. Un vis care s-a transformat în realitate, devenind din 2010 comentator sportiv pentru marile Tururi.

”Manolo”, cum îl alintă Alex Hovco preferă să urmărească toate etapele din fața televizorului, pentru că astfel poate să urmărească toate reluările, toate luptele care se dau între echipe și între cicliști dar totodată poate să vadă și toate locurile spectaculoase prin care etapele curg.

Cine este Alex Hovco

Alex este un social media guru, care a fost vânat de către mari echipe de ciclism. A ajuns astfel să lucreze din poziția de Social Media și Content Manager pentru echipa Deceuninck-QuickStep. Totodată este comentator sportiv pentru Eurosport și face o echipă absolut incredibilă cu Manolo.

Ambii se completează perfect, trăiesc fiecare secundă din cursă și respiră ciclism. Fără ei, fără comentariile lor, probabil că atât Turul Franței cât și Turul Italiei și-ar pierde din farmec.

Alex Hovco este un om căruia îi plac numerele, statisticile, datele. Se vede și în timpul comentariilor, când prezintă atâtea date cantitative și pare a avea cunoștințe extinse despre toate aspectele acestui sport.

Le dorim celor doi să continue să ne încânte cu comentariile lor ani de zile de acum încolo

Emanuel Terzian și Alex Hovco sunt colegi și comentatori sportivi începând din anul 2010, când au preluat ștacheta de la foștii comentatori Radu Naum și Radu Banciu. @zhs


Panouri Solare printate, o metodă eficientă de a obține energie solară
Costul și greutatea redusă, flexibilitatea și durabilitatea materialului din care este realizat …
Bateriile Li-Ion devin un produs reciclabil și sustenabil
Li-Cycle este o companie al cărei principal scop este să rezolve problema …
Bicicleta schimbă fața Europei
Uniunea Europeană a anunțat că sumele alocate pentru infrastructura sustenabilă, ceea ce …
Raport HSI: Impactul Fermelor asupra Încălzirii Globale și al Schimbărilor Climatice
Conform prezentării făcute în introducerea raportului, sectorul producției de animale de fermă …

Leave a Reply