Nutriție

Happy Veganuary!

Un nou an a început și cu toții sperăm la noi succese și noi începuturi. Din acest motiv, pentru a stimula cât mai multe persoane să accepte un stil de viață cât mai sustenabil. Cu un mediu mai durabil, un organism mai sănătos și o etică mai plină de compasiune, vă încurajez să acceptați provocarea de a sărbători această lună printr-o dietă vegană.

Alăturați-vă Revoluției Veganuary în Noul An

Veganuary a inspirat și a sprijinit peste jumătate de milion de oameni să încerce o dietă vegană în timpul campaniei sale din 2021 – cu participanți din peste 200 de țări și teritorii. Au colaborat cu companii pentru a crește furnizarea de alimente vegane în magazine și restaurante și au făcut veganismul mai vizibil și mai accesibil prin munca lor cu massmedia la nivel național (în Marea Britanie) și internațional.

Veganuary este o organizație non-profit care încurajează oamenii din întreaga lume să încerce dieta vegană pe parcursul lunii ianuarie și nu numai.

Pe tot parcursul anului, Veganuary încurajează și sprijină oamenii și întreprinderile deopotrivă să treacă la o dietă pe bază de plante ca o modalitate de a proteja mediul, de a preveni suferința animalelor și de a îmbunătăți sănătatea a milioane de oameni.

Challenge 22

Sau puteți încerca provocarea “challenge22“, care se desfășoară pe perioada a 22 de zile.

Provocarea 22 oferă participanților un cadru online gratuit și de sprijin pentru a încerca veganismul timp de 22 de zile. Peste 400.000 de oameni din întreaga lume au participat la proiect de la lansarea sa în martie 2014.

În timp ce programe similare din întreaga lume se bazează pe truse de pornire vegane și ghiduri de e-mail, Challenge 22 este un program interactiv care oferă o combinație unică de sprijin de grup și mentorat personal.

Cum functioneazã?

Facebook: fiecare membru se alătură unui grup secret de Facebook, care le permite participanților să-și împărtășească experiența și să învețe unii de la alții.


Echipa cu experiență: grupul este îndrumat de voluntari vegani cu experiență – experți culinari, părinți, studenți și vegani de lungă durată. Pe lângă sprijinul de grup, membrilor li se poate atribui un mentor personal, pentru ocazia de a împărtăși și de a întrebat în privat.


Dieteticieni autorizați: programul este supravegheat de dieteticieni autorizati care dau sfaturi nutriționale.


Program structurat: în fiecare zi participanții primesc o mică sarcină. Până la sfârșitul Provocării, membrii sunt echipați cu informații nutriționale, sfaturi de gătit și rețete care le permit să mențină un stil de viață vegan sănătos și gustos.


Totul se întâmplă într-o atmosferă foarte veselă și plină de sprijin – membrii încarcă fotografii cu felurile de mâncare de care se bucură, împărtășesc rețete și sfaturi de gătit, vorbesc despre experiența lor zilnică și, per total, trăiesc o mare aventură împreună cu alți oameni în același spirit.

Orice provocare vegană alegeți să încercați, vă doresc mult spor și sper ca această aventură să vă schimbe viața în mai bine.

Pentru a stimula cât mai multe persoane să accepte un stil de viață cât mai sustenabil., cu un mediu mai durabil, un organism mai sănătos și o etică mai plină de compasiune, vă încurajez să acceptați provocarea de a sărbători această lună printr-o dietă vegană. @ziarhomosapiens

Leave a Reply