Homo Sapiens

Fundația care se ocupă de depresivitate

Fundatia Live, Love, Laugh a fost înființată în anul 2015 de către Deepika Padukone, o cunoscută actriță din India, și din acel moment a cunoscut o creștere exponențială și a avut un impact la nivel mondial. Principalul scop al Fundației este lupta împotriva depresiei, a singurătății, stresului și anxietății. De asemenea, luptă împotriva stigmatizării persoanelor care suferă de boli mentale și face eforturi pentru a crește conștientizarea importanței sănătății mentale.

Deepika Padukone a ajuns ea însăși într-un punct în care nu își mai găsea motivația, nu mai înțelegea care este rostul trezirii dimineața și care îi sunt obiectivele. Își aduce aminte că simțea că nu are nicio direcție, că era extrem de ușor iritabilă și că plângea aproape în continuu. Fiecare zi devenise o adevărată luptă. Familia a îndemnat-o să apeleze la ajutor de specialitate, moment în care a avut și revelația unei noi posibilități de a transforma viețile multor oameni.

Fundația Live, Love, Laugh reprezintă propria piatră filozofală a lui Deppika Padukone.

Prin Fundația Live, Love, Laugh, Deepika a încercat să crească nivelul de conștientizare a bolilor mentale în școlile publice, a susținut și subvenționat cheltuielile cu tratamentele psihice în comunitățile cu venituri scăzute și a realizat campanii naționale și chiar mondiale de conștientizare.

Pe lângă activitatea de combatere a Stresului, Anxietății și Depresivității (SAD), Fundația mai are programe școlare, programe pentru doctori, programe pentru zona rurală și se ocupă chiar și de cercetare. Toate aceste programe sunt menite să crească nivelul de înțelegere și de acceptare a faptului că bolile mentale fac parte din societatea noastră, dar și că există posibilitatea de a le combate, de a lupta cu ele.

Fundația își desfășoară activitatea în India, acolo unde regiunea rurală este mare, iar numărul de locuitori depășește cu mult 1 Miliard. Principala sursă de venituri este din donații, iar lista de donatori este una chiar importantă, conform ultimului raport de activitate.

Astfel de inițiative merită să fie susținute în întreaga lume, iar importanța acestei Fundații este una de netăgăduit.

Principalul scop al Fundației este lupta împotriva depresiei, a singurătății, stresului și anxietății. @zhs


Raport HSI: Impactul Fermelor asupra Încălzirii Globale și al Schimbărilor Climatice

Conform prezentării făcute în introducerea raportului, sectorul producției de animale de fermă este cel mai mare utilizator antropic al pământului, contribuind la degradarea solului, scăderea rezervelor de apă și poluarea aerului.

Lupta împotriva Substanțelor care Epuizează Stratul de Ozon

Datele pentru 2020 arată că consumul de ODS în UE a rămas negativ (-2.023 de tone metrice), ceea ce înseamnă că au fost distruse sau exportate mai multe substanțe decât au fost produse sau importate.

Transylmagica: un produs vândut, un copac plantat

Transylmagica plantează puieții în cadrul unor proiecte de realibilitare ecologică, ceea ce înseamnă că arboriii vor fi plantați corect, vor fi plantați în locul potrivit și vor fi îngrijiți până se vor prinde.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Leave a Reply