Sec XXI

Evenimentul Tesla Battery Day – livestream

Evenimentul Tesla Battery Day este unul îndelung trâmbițat și anunțat de către Elon Musk.

În mai puțin de 7 ore, Tesla Battery Day poate să fie urmărit live, iar unul dintre streamuri este chiar aici:

Ce anunțuri va face Elon Musk în cadrul acestui eveniment?

Unele dintre acestea sunt speculate de ceva vreme, altele poate că vor fi noi, dar majoritatea sunt de o importanță colosală pentru întreaga lume. În continuare vă prezentăm câteva dintre presupusurile anunțuri.

1 Este posibil să arate o nouă celulă de baterie care pare a fi fost realizată în cadrul proiectului Tesla ”Roadrunner”.

2 Patentul unei baterii de grosimea unui biscuite pare a fi un alt punct de atracție.

3 Un așteptat anunț este și cel legat de Bateria de Două Milioane Km, ceea ce înseamnă că viitoarele mașini electrice vor parcure mai mulți km și vor fi mai ușoare.

4 Discuțiile despre o tehnologie nouă folosită pentru baterii au început să apară încă din August 2020. Se vorbește despre o baterie care să necesite mai puțin cobalt.

Anunțurile care se preconizează par a fi electrizante. Chiar Elon Musk este unul dintre cei care susține că va fi un eveniment nebun. Să sperăm că va fi așa. O să revenim cu mai multe informații după ce vom urmări evenimentul.

Un așteptat anunț al lui Elon Musk este și cel legat de Bateria de Două Milioane Km, ceea ce înseamnă că viitoarele mașini electrice vor parcure mai mulți km și vor fi mai ușoare. @zhs


Doar 100 companii responsabile pentru 71% din emisiile globale de CO2

Doar 100 dintre sutele de mii de companii din lume au fost responsabile pentru 71% din emisiile globale de GES (gaze cu efect de sera)

Panouri Solare printate, o metodă eficientă de a obține energie solară

Costul și greutatea redusă, flexibilitatea și durabilitatea materialului din care este realizat panoul solar printat inspiră o gamă largă de aplicații posibile.

Bateriile Li-Ion devin un produs reciclabil și sustenabil

Li-Cycle este o companie al cărei principal scop este să rezolve problema reciclării bateriilor Li-Ion. Compania a fost fondată în anul 2016, creând pe parcursul timpului mai multe fabrici inovative pentru reciclarea bateriilor.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Leave a Reply