Sec XXI

Elon Musk – omul care a schimbat lumea

Știm multe despre Elon Musk, dar parcă zi de zi vrea să ne surprindă. O să încercăm să urmărim evenimentele importante din viața lui în cadrul ziarului nostru, pentru că vrem ca și voi să aflați cât mai multe despre acest super-om.

TED-ul de mai jos este unul mai vechi, dar prezintă o idee originală și nu numai. Prezintă omul Elon Musk, inventatorul, persoana care a demonstrat că visele pot să devină realitate.

Un TED talk ce merită să fie ascultat. Elon Musk – omul viitorului @zhsPanouri Solare printate, o metodă eficientă de a obține energie solară

Costul și greutatea redusă, flexibilitatea și durabilitatea materialului din care este realizat panoul solar printat inspiră o gamă largă de aplicații posibile.

Bateriile Li-Ion devin un produs reciclabil și sustenabil

Li-Cycle este o companie al cărei principal scop este să rezolve problema reciclării bateriilor Li-Ion. Compania a fost fondată în anul 2016, creând pe parcursul timpului mai multe fabrici inovative pentru reciclarea bateriilor.

Bicicleta schimbă fața Europei

Uniunea Europeană a anunțat că sumele alocate pentru infrastructura sustenabilă, ceea ce include și benzile de biciclete, au fost dublate la valoarea de 20 Miliarde Euro.

Raport HSI: Impactul Fermelor asupra Încălzirii Globale și al Schimbărilor Climatice

Conform prezentării făcute în introducerea raportului, sectorul producției de animale de fermă este cel mai mare utilizator antropic al pământului, contribuind la degradarea solului, scăderea rezervelor de apă și poluarea aerului.

Leave a Reply