Homo Sapiens

Conferința anuală de la Davos se amână

Din păcate pentru toți cei care așteptau, se pregăteau sau participau la Conferința de la Davos, anunțul venit cu o zi în urmă nu a fost chiar cel mai bun. Din cauza situației actuale generate de virusul COVID-19, conferința din Ianuarie 2021 organizată la Davos de către Forumul Economic Mondial (World Economic Forum) va fi amânată pentru vara aceluiași an.

La această conferință participau cele mai mari personalități ale lumii, de la politicieni, la economiști și oameni de știință, palierul de discuții fiind unul foarte larg.

Conferința dura 4 zile și reprezenta forumul în care se puteau dezbate cele mai presante probleme ale întregii lumi. Se discuta politică, economie, sustenabilitate, tehnologie și viitor.

La ediția de anul acesta, printre cei mai importanți speakeri au fost Christine Lagarde (Head of Central European Bank), Angela Merkel, Greta Thunberg (activtist), Deepika Padukone (a înființat Fundația Live, Love, Laugh) și Donald Trump.

Sperăm să revină Conferința de la Davos cât mai curând și să nu mai existe alte impedimente.

Poluarea este o problemă reală. Este o problemă nu doar la nivel de oraș, de regiune sau de țară, ci o problemă manifestată și întâlnită în întreaga lume. @zhs


Raport HSI: Impactul Fermelor asupra Încălzirii Globale și al Schimbărilor Climatice

Conform prezentării făcute în introducerea raportului, sectorul producției de animale de fermă este cel mai mare utilizator antropic al pământului, contribuind la degradarea solului, scăderea rezervelor de apă și poluarea aerului.

Lupta împotriva Substanțelor care Epuizează Stratul de Ozon

Datele pentru 2020 arată că consumul de ODS în UE a rămas negativ (-2.023 de tone metrice), ceea ce înseamnă că au fost distruse sau exportate mai multe substanțe decât au fost produse sau importate.

Transylmagica: un produs vândut, un copac plantat

Transylmagica plantează puieții în cadrul unor proiecte de realibilitare ecologică, ceea ce înseamnă că arboriii vor fi plantați corect, vor fi plantați în locul potrivit și vor fi îngrijiți până se vor prinde.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Leave a Reply