Sec XXI

Bell Helicopters – o privire în viitor

Bell Helicopters au dezvoltat și prezentat conceptul Nexus 4EX, un fel de dronă menită să transporte oameni și bunuri pe distanțe relativ scurte.

Nexus 4EX ar putea să fie următoarea metodă de a face naveta înspre locul de muncă. Este un concept care are în minte un singur scop: să salveze timp.

Aterizarea și decolarea pe verticală este specifică elicopterelor de mulți ani, dar revoluționarea acesteia este doar următorul pas. Bell Nexus 4EX are patru rotoare poziționate pe lateralele cabinei și pe aripi, dar și un consum hibrid.

Cu adevărat interesat la acest concept Bell Nexus 4EX este posibilitatea de a face parte dintr-un alt concept deja implementat în multe orașe: Smart City (Orașele Inteligente, conectate). Ajutate de Inteligența Artificială, aceste orașe inteligente vor putea să susțină atât călătoriile la sol, cât și cele în aer. Exploatarea aerului pentru călătorii întraurbane este doar următorul pas în dezvoltarea comunităților.

Iar Nexus 4EX reprezintă un nou început.

Bell Helicopters – o privire în viitor alături de Bell Nexus 4EX @zhs


Doar 100 companii responsabile pentru 71% din emisiile globale de CO2

Doar 100 dintre sutele de mii de companii din lume au fost responsabile pentru 71% din emisiile globale de GES (gaze cu efect de sera)

Panouri Solare printate, o metodă eficientă de a obține energie solară

Costul și greutatea redusă, flexibilitatea și durabilitatea materialului din care este realizat panoul solar printat inspiră o gamă largă de aplicații posibile.

Bateriile Li-Ion devin un produs reciclabil și sustenabil

Li-Cycle este o companie al cărei principal scop este să rezolve problema reciclării bateriilor Li-Ion. Compania a fost fondată în anul 2016, creând pe parcursul timpului mai multe fabrici inovative pentru reciclarea bateriilor.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Leave a Reply