Sec XXI

Evenimentul Tesla Battery Day – livestream

Evenimentul Tesla Battery Day este unul îndelung trâmbițat și anunțat de către Elon Musk.

În mai puțin de 7 ore, Tesla Battery Day poate să fie urmărit live, iar unul dintre streamuri este chiar aici:

Ce anunțuri va face Elon Musk în cadrul acestui eveniment?

Unele dintre acestea sunt speculate de ceva vreme, altele poate că vor fi noi, dar majoritatea sunt de o importanță colosală pentru întreaga lume. În continuare vă prezentăm câteva dintre presupusurile anunțuri.

1 Este posibil să arate o nouă celulă de baterie care pare a fi fost realizată în cadrul proiectului Tesla ”Roadrunner”.

2 Patentul unei baterii de grosimea unui biscuite pare a fi un alt punct de atracție.

3 Un așteptat anunț este și cel legat de Bateria de Două Milioane Km, ceea ce înseamnă că viitoarele mașini electrice vor parcure mai mulți km și vor fi mai ușoare.

4 Discuțiile despre o tehnologie nouă folosită pentru baterii au început să apară încă din August 2020. Se vorbește despre o baterie care să necesite mai puțin cobalt.

Anunțurile care se preconizează par a fi electrizante. Chiar Elon Musk este unul dintre cei care susține că va fi un eveniment nebun. Să sperăm că va fi așa. O să revenim cu mai multe informații după ce vom urmări evenimentul.

Un așteptat anunț al lui Elon Musk este și cel legat de Bateria de Două Milioane Km, ceea ce înseamnă că viitoarele mașini electrice vor parcure mai mulți km și vor fi mai ușoare. @zhs


25 de Ani de la Crearea Programului “Marie Skłodowska-Curie Actions”

MSCA (Marie Skłodowska-Curie Actions) finanțează programe de cercetare și dezvoltare pentru pregătire Doctorală și Post-Doctorală.

10 Sportivi Vegani (Partea I)

Prezentăm în continuare o serie de sportivi care au ales dieta vegană și care se mândresc cu acest lucru

Rompetrol continuă campania de împădurire în judeţul Prahova

Rompetrol, în parteneriat cu Asociaţia EcoAssist, prin Plantăm fapte bune în România, continuă acţiunile de împădurire la nivelul judeţului Prahova.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Leave a Reply