Homo Sapiens

Opera Maghiară Cluj, concerte în curtea din spate

Pandemia de COVID-19 a dus la soluții unice atunci când vine vorba de concerte și spectacole. Inventivitatea și creativitatea Operei Maghiare Cluj este o dovadă în acest sens.

Pentru a continua activitatea și pentru a bucura publicul cu concerte și spectacole, Opera Maghiară Cluj a ales să țină aceste spectacole în aer liber, în diverse zone din Cluj-Napoca.

Una dintre aceste zone este chiar curtea din spate a Operei Maghiare. Trecătorii de pe strada Drăgălina (vis-a-vis de Opera Maghiară, peste Someș) se opresc și ascultă și ei spectacolele.

Dar Opera Maghiară nu se limitează doar la curtea din spate. O serată vieneză a fost organizată și în curtea Muzeului de Istorie al Transilvaniei.

De asemenea, a mai organizat un spectacol de muzică Italiană ”Amiamo, Cantiamo” în curtea Seminarului Teologic din Cluj.

Anul trecut încălzirea globală a dus la incendii de vegetație în zona Arctică, în Siberia, precum și la niveluri record de topiri ale ghețarilor. @zhs


25 de Ani de la Crearea Programului “Marie Skłodowska-Curie Actions”

MSCA (Marie Skłodowska-Curie Actions) finanțează programe de cercetare și dezvoltare pentru pregătire Doctorală și Post-Doctorală.

10 Sportivi Vegani (Partea I)

Prezentăm în continuare o serie de sportivi care au ales dieta vegană și care se mândresc cu acest lucru

Rompetrol continuă campania de împădurire în judeţul Prahova

Rompetrol, în parteneriat cu Asociaţia EcoAssist, prin Plantăm fapte bune în România, continuă acţiunile de împădurire la nivelul judeţului Prahova.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Categories: Homo Sapiens, Sec XXI

Tagged as: , , ,

Leave a Reply