Homo Sapiens

Fundația care se ocupă de depresivitate

Fundatia Live, Love, Laugh a fost înființată în anul 2015 de către Deepika Padukone, o cunoscută actriță din India, și din acel moment a cunoscut o creștere exponențială și a avut un impact la nivel mondial. Principalul scop al Fundației este lupta împotriva depresiei, a singurătății, stresului și anxietății. De asemenea, luptă împotriva stigmatizării persoanelor care suferă de boli mentale și face eforturi pentru a crește conștientizarea importanței sănătății mentale.

Deepika Padukone a ajuns ea însăși într-un punct în care nu își mai găsea motivația, nu mai înțelegea care este rostul trezirii dimineața și care îi sunt obiectivele. Își aduce aminte că simțea că nu are nicio direcție, că era extrem de ușor iritabilă și că plângea aproape în continuu. Fiecare zi devenise o adevărată luptă. Familia a îndemnat-o să apeleze la ajutor de specialitate, moment în care a avut și revelația unei noi posibilități de a transforma viețile multor oameni.

Fundația Live, Love, Laugh reprezintă propria piatră filozofală a lui Deppika Padukone.

Prin Fundația Live, Love, Laugh, Deepika a încercat să crească nivelul de conștientizare a bolilor mentale în școlile publice, a susținut și subvenționat cheltuielile cu tratamentele psihice în comunitățile cu venituri scăzute și a realizat campanii naționale și chiar mondiale de conștientizare.

Pe lângă activitatea de combatere a Stresului, Anxietății și Depresivității (SAD), Fundația mai are programe școlare, programe pentru doctori, programe pentru zona rurală și se ocupă chiar și de cercetare. Toate aceste programe sunt menite să crească nivelul de înțelegere și de acceptare a faptului că bolile mentale fac parte din societatea noastră, dar și că există posibilitatea de a le combate, de a lupta cu ele.

Fundația își desfășoară activitatea în India, acolo unde regiunea rurală este mare, iar numărul de locuitori depășește cu mult 1 Miliard. Principala sursă de venituri este din donații, iar lista de donatori este una chiar importantă, conform ultimului raport de activitate.

Astfel de inițiative merită să fie susținute în întreaga lume, iar importanța acestei Fundații este una de netăgăduit.

Principalul scop al Fundației este lupta împotriva depresiei, a singurătății, stresului și anxietății. @zhs


25 de Ani de la Crearea Programului “Marie Skłodowska-Curie Actions”

MSCA (Marie Skłodowska-Curie Actions) finanțează programe de cercetare și dezvoltare pentru pregătire Doctorală și Post-Doctorală.

10 Sportivi Vegani (Partea I)

Prezentăm în continuare o serie de sportivi care au ales dieta vegană și care se mândresc cu acest lucru

Rompetrol continuă campania de împădurire în judeţul Prahova

Rompetrol, în parteneriat cu Asociaţia EcoAssist, prin Plantăm fapte bune în România, continuă acţiunile de împădurire la nivelul judeţului Prahova.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Leave a Reply