Homo Sapiens

Conferința anuală de la Davos se amână

Din păcate pentru toți cei care așteptau, se pregăteau sau participau la Conferința de la Davos, anunțul venit cu o zi în urmă nu a fost chiar cel mai bun. Din cauza situației actuale generate de virusul COVID-19, conferința din Ianuarie 2021 organizată la Davos de către Forumul Economic Mondial (World Economic Forum) va fi amânată pentru vara aceluiași an.

La această conferință participau cele mai mari personalități ale lumii, de la politicieni, la economiști și oameni de știință, palierul de discuții fiind unul foarte larg.

Conferința dura 4 zile și reprezenta forumul în care se puteau dezbate cele mai presante probleme ale întregii lumi. Se discuta politică, economie, sustenabilitate, tehnologie și viitor.

La ediția de anul acesta, printre cei mai importanți speakeri au fost Christine Lagarde (Head of Central European Bank), Angela Merkel, Greta Thunberg (activtist), Deepika Padukone (a înființat Fundația Live, Love, Laugh) și Donald Trump.

Sperăm să revină Conferința de la Davos cât mai curând și să nu mai existe alte impedimente.

Poluarea este o problemă reală. Este o problemă nu doar la nivel de oraș, de regiune sau de țară, ci o problemă manifestată și întâlnită în întreaga lume. @zhs


25 de Ani de la Crearea Programului “Marie Skłodowska-Curie Actions”

MSCA (Marie Skłodowska-Curie Actions) finanțează programe de cercetare și dezvoltare pentru pregătire Doctorală și Post-Doctorală.

10 Sportivi Vegani (Partea I)

Prezentăm în continuare o serie de sportivi care au ales dieta vegană și care se mândresc cu acest lucru

Rompetrol continuă campania de împădurire în judeţul Prahova

Rompetrol, în parteneriat cu Asociaţia EcoAssist, prin Plantăm fapte bune în România, continuă acţiunile de împădurire la nivelul judeţului Prahova.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Leave a Reply