Sec XXI

Bell Helicopters – o privire în viitor

Bell Helicopters au dezvoltat și prezentat conceptul Nexus 4EX, un fel de dronă menită să transporte oameni și bunuri pe distanțe relativ scurte.

Nexus 4EX ar putea să fie următoarea metodă de a face naveta înspre locul de muncă. Este un concept care are în minte un singur scop: să salveze timp.

Aterizarea și decolarea pe verticală este specifică elicopterelor de mulți ani, dar revoluționarea acesteia este doar următorul pas. Bell Nexus 4EX are patru rotoare poziționate pe lateralele cabinei și pe aripi, dar și un consum hibrid.

Cu adevărat interesat la acest concept Bell Nexus 4EX este posibilitatea de a face parte dintr-un alt concept deja implementat în multe orașe: Smart City (Orașele Inteligente, conectate). Ajutate de Inteligența Artificială, aceste orașe inteligente vor putea să susțină atât călătoriile la sol, cât și cele în aer. Exploatarea aerului pentru călătorii întraurbane este doar următorul pas în dezvoltarea comunităților.

Iar Nexus 4EX reprezintă un nou început.

Bell Helicopters – o privire în viitor alături de Bell Nexus 4EX @zhs


25 de Ani de la Crearea Programului “Marie Skłodowska-Curie Actions”

MSCA (Marie Skłodowska-Curie Actions) finanțează programe de cercetare și dezvoltare pentru pregătire Doctorală și Post-Doctorală.

10 Sportivi Vegani (Partea I)

Prezentăm în continuare o serie de sportivi care au ales dieta vegană și care se mândresc cu acest lucru

Rompetrol continuă campania de împădurire în judeţul Prahova

Rompetrol, în parteneriat cu Asociaţia EcoAssist, prin Plantăm fapte bune în România, continuă acţiunile de împădurire la nivelul judeţului Prahova.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Leave a Reply